08-12 81 30 30          

Robot Photon EDU

821200

Specialbeställning

1 999,00 kr

Mer information

VÄCK NYFIKENHETEN FÖR PROGRAMMERING

Photon är världens första interaktiva utbildningsrobot som växer och utvecklas tillsammans med barnen.

Photon är den tekniskt mest avancerade pedagogiska roboten som finns tillgänglig på marknaden. Utrustad med 10 sensorer kan roboten programmeras på tusentals sätt - den upptäcker hinder, reagerar på ljud, belysning eller beröring. Tack vare de kompletterande utbildningsscenarierna (ingår kostnadsfritt) blir användandet av roboten enkel.

Användningen av Photon är enkel och intuitiv. Photon är redo att köras direkt ur förpackningen, kräver ingen konfiguration och kan användas av pedagoger utan någon som helst förberedelse eller teknisk kompetens.

Med Photon kan du skapa situationer som systematiskt stödjer inlärningsmekanismer, ger glädje och ökar den kognitiva nyfikenheten. Lärandet sker genom utforskning och erfarenhet. Den hjälper till att bedriva didaktiska aktiviteter relaterade till utveckling av talförmåga, konstnärliga förmågor och fysiska aktiviteter.

En produkt som skapats ihop med psykologer.

Photon har utvecklats i nära samarbete med barn och ett team psykologer vid SWPS University. Tack vare detta kan den stimulera utvecklingen av barn på det mest lämpliga sättet, i alla skeden av deras utveckling.

Säker för barn

Photons design är helt säker för barn. Inga utskjutande kablar, avtagbara batterier eller direkt tillgång till elektroniska kretsar. Robotens tålighetstest utfördes med deltagandet av över 3000 barn och till dess produktion används extremt hållbara material. Photon har alla nödvändiga säkerhetscertifikat och fungerar även under de tuffaste förhållandena.

EDUCATIONAL APPLICATION Photon EDU *

En applikation för pedagogerna med olika scenarion som kan användas i klassrummet. Gratis nedladdning i Google Play-butiken och AppStore.

SCENARION

Scenarion för 3 nivåer anpassade till relevanta utbildnings stadier: A (Förskolan), B (Klass 1-3), C (Klass 4-9).

Barnet ordnar kodsekvenser som liknar verklig programmering.

Photon roboten kan integreras med Magiska Golvet (821001, säljs separat). Fråga din kontaktperson på insGraf för detaljer.

Satsen innehåller:
• Photon robot
• Tillgång till Photon EDU, kodning och robotapplikationer,
• Tillgång till en ständigt uppdaterad databas över scenarion för olika lektioner och ytterligare undervisningsmaterial i digital form.
• från 4 till 12 år

VARNING:
  • Ej lämpligt för barn under 3 år.
  • Risk att kvävas av små element.