08-12 81 30 30          

Ny förskola


För dig som ska öppna en ny förskola är insGraf ett bättre val. Vårt team har etablerat sig i branschen sen flera år tillbaka och har arbetat med förskolor runt om hela Europa. Våra produkter och möbler har alla certifikat som krävs för den svenska marknaden och flertalet produkter uppfyller de höga kraven gällande giftfri förskola. Våra produkter har minst ett års garanti medan flertalet av våra möbler innehar fem års garanti.

Vi hjälper dig med:
- Designa olika rum
Vare sig du vet eller inte vet hur dina rum ska se ut så har vi designers som tar fram 3D ritningar utifrån dina önskemål. Detta gör att du kommer kunna se exakt hur rummet ser ut innan du beställer produkterna.

- Offerter & finansiering
Du har säkert en budget som måste följas. Vi hjälper dig att ta fram produkter som gör att du inte överskrider din budget. insGraf har också att samarbete med Wasa Kredit vilket innebär att du kan dela upp din betalning månads- eller kvartalsvis.

- Special designade möbler
Eftersom att vi har egna fabriker kan vi tillverka möbler utifrån era önskemål. Mått, design, egen logga etc. Vi hjälper dig att göra din skola unik.

- Montering
Vart ni än befinner er i Sverige kan vi erbjuda er monteringshjälp.

insGraf:
- TUV certifierade och GS märkta produkter
- Miljö vänliga produkter där flertalet uppfyller ”Giftfri förskola”
- Kort leveranstid
- Oslagbara priser