08-12 81 30 30          

Om oss


insGraf Sverige AB

Vi är stolta över att kunna presentera vårt breda sortiment för den svenska marknaden. Vi ser fram emot att lära känna er och kunna tillgodose era behov under många år framöver.

insGraf är en tysk koncern med huvudsäte i Magdeburg. Vårt svenska huvudkontor är beläget strax utanför Malmö. Vi har en bra blandning i teamet mellan unga ambitiösa och äldre erfarna där båda är fulla av energi och nya idéer. Vi strävar efter utveckling för varje dag som går. Som möbeltillverkare och inredare för förskolan och skolan erbjuder vi högsta prisvärdiga kvalité i kombination med expertråd. Med hjälp av insGraf har du möjlighet att utforma ditt barns omgivning och miljö till den bästa tänkbara.

Från möbler till pedagogiska leksaker, undervisning och inlärningshjälpmedel till material för utelek, hos oss hittar du allt du behöver för din verksamhet. Tack vare vår egen produktion kan vi tillfredsställa dina behov och uppfylla dina önskemål. Då vi har direktförsäljning utan mellanhänder lyckas vi hålla en prisklass som få kan möta sig med. Våra experter hjälper dig med inredning och jobbar efter att tillgodose dina behov och din budget.

Våra produkter tillverkas med stor omsorg och fokus på minsta detalj. Produkterna ska vara attraktiva för att ge både barnet och pedagogen en så behaglig atmosfär som möjligt. Våra produkter är inte bara vackra och behagliga utan uppfyller också de högsta kvalitets- och säkerhetsreglerna. Vi strävar efter att våra produkter ska vara miljövänliga, hållbara och fungera perfekt för dagligt bruk i barns händer. Yrkesverksamma och pedagoger arbetar intensivt tillsammans för att utveckla våra produkter så att det uppfyller alla behov och krav för barnet och pedagogen.

I vår värld vill vi arbeta så nära kunden som möjligt. Det är du, lärare eller pedagog som använder våra produkter i ditt dagliga arbete med barn som är vår viktigaste partner. Med stor passion och stort engagemang tar vi hand om dig. Vår tekniska kundsupport finns tillgänglig för dig när du behöver den. Vi kommer göra allt för att bemöta dina behov och hjälpa dig att utveckla din omgivning och miljö. Tillsammans arbetar vi för att ta fram nya rumskoncept och ge en utmanande och stimulande miljö för barnen. Vi finns vid din sida från början till slut genom hela projektet.

Hälsningar
insGraf